Drie aanhoudingen na anonieme meldingen over drugshandel

Foto: Politie

De politie heeft drie verdachten, twee broers (49 en 44) en de vrouw (37) van een van de broers uit ‘s-Hertogenbosch, aangehouden voor het handelen in verdovende middelen. Na aanleiding van anonieme meldingen over drugshandel was er een onderzoek ingesteld. Tijdens het onderzoek afgelopen middag bleek ook dat de vrouw van een van de mannen er bij betrokken was. Daarom zijn ze alle drie aangehouden.

Drie woningen in de wijken Hambaken en Graafsepoort werden doorzocht, waarbij gebruik werd gemaakt van een hond die drugs kan opsporen. De politie trof naast verdovende middelen en goederen bestemd voor de handel, ook nog eens ruim € 70.000,- contant geld aan! Dit allemaal is, net als de auto’s van de broers, inbeslaggenomen. Het geld werd in het kader van “afpakken” en witwassen meegenomen, want misdaad loont niet! De verdachten zijn ingesloten in het cellencomplex en het onderzoek is op dit moment in volle gang.

Wist u dat u heel eenvoudig anoniem een melding kan maken? Dit kan via 0800-7000 of een aanmeldformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen