Inspiratiemiddag in bibliotheek HUIS73: De hobbels van een debutant

Foto: Huis 73

Het bijwonen van een schrijfcafé, een schrijfvakantie, een schrijfopleiding, een cursus proza bij de Schrijversvakschool. Dit waren voor Koosje de Leeuw prikkels om te komen tot het schrijven van haar boek: Een te grote jas. Haar boek kwam in onlangs uit en leverde veel enthousiaste reacties op. Het neemt je mee terug in je verleden. In haar geval, de jaren 50 en 60.

Met veel plezier kijkt ze terug op deze bijzondere periode. Op deze middag neemt ze je stapsgewijs mee in het proces van idee naar het uitbrengen van een boek in eigen beheer. Ze vertelt wat ze tekenkwam aan hobbels maar ook over de vele glimlachmomenten.

Wil je ook op schrijfpad?
Denk je er ook wel aan om voor jezelf, je kinderen of kleinkinderen je geschiedenis aan het papier toe te vertrouwen? Maar zijn de eerste stappen moeilijk? Of denk je verder aan het uitbrengen van een boek in eigen beheer? Laat je dan deze middag inspireren!

Deze middag is ook tekstredacteur Lia Hesemans aanwezig. Ze begeleidt o.a. schrijvers die hun levensverhaal op papier willen toevertrouwen.

Inschrijven kan via de website: https://www.huis73.nl/

https://huis73.op-shop.nl/15268/schrijfinspiratie-de-hobbels-van-een-debutant-door-koosje-de-leeuw/18-09-2021

Inspiratiemiddag in bibliotheek HUIS73 – Den Bosch De hobbels van een debutant 18 september 14.00 – 15.30 uur

Cookieinstellingen