Opening corona-vaccinatiepunt in Jeroen Bosch Ziekenhuis

Foto: Kees Vos fotografie

Vanaf maandag 18 oktober kunnen patiënten, bezoekers en omwonenden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis mét afspraak terecht bij het tijdelijke corona-vaccinatiepunt in de centrale hal van het Bossche Ziekenhuis. Het vaccinatiepunt is een nauwe samenwerking tussen het ziekenhuis en de GGD Hart voor Brabant.

Prikken mét afspraak dichtbij huis
Hoewel op de meeste vaccinatielocaties op dit moment zonder afspraak wordt geprikt, prikken we in het Jeroen Bosch Ziekenhuis voornamelijk mensen mét afspraak. GGD-directeur Thérèse Claassen licht toe: “We zijn blij met de samenwerking met het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Inwoners uit Den Bosch en omgeving die eerder een eerste prik zonder afspraak kwamen halen, kunnen nu dichtbij huis terecht voor hun tweede coronaprik. Daarnaast ontvangen sinds afgelopen week mensen met een afweerstoornis een uitnodiging voor een derde coronavaccinatie. Zij krijgen deze uitnodiging via een medisch specialist, omdat zij door een ernstige afweerstoornis mogelijk niet voldoende antistoffen tegen COVID-19 hebben aangemaakt. Voor hun derde prik kunnen deze mensen nu ook op afspraak terecht bij het corona-vaccinatiepunt in de centrale hal van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.”

Drie dagen per week geopend
Het vaccinatiepunt in de centrale hal van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is vanaf maandag 18 oktober drie dagen per week geopend. Iedereen vanaf 12 jaar kan hier terecht op maandag, woensdag en vrijdag tussen 11.00 uur tot 19.00 uur. Een afspraak kan online gemaakt worden via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of telefonisch via 0800 – 7070.

Mensen die voor een derde prik komen, kunnen telefonisch een afspraak maken via het nummer dat in hun uitnodigingsbrief staat vermeld.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen