Willy Naessens start met grootse wervingscampagne

Foto: Willy Naessens

Industriebouwer en betonspecialist Willy Naessens Nederland is op zoek naar nieuwe medewerkers voor op de werkvloer. Daarom lanceren zij een landelijke campagne waarbij je de sfeer kunt proeven van een dagelijkse werkdag op het bouwterrein, de verbroedering tussen collega’s en indrukwekkende projecten die tot leven komen.

Over de campagne
Welke wens ook gebouwd gaat worden: bij Willy Naessens is beton de basis en hierom draait het dus ook. Met de nieuwe wervingscampagne “Jouw nieuwe baan begint bij beton” hangt alles samen met dit materiaal: van het storten van een goed salaris tot collega’s waar je op kunt bouwen. En werken bij Willy Naessens brengt je meer. Zo kan je in dit veelzijdige bouwbedrijf je eigen niveau bepalen, zit je werkkleding als gegoten en doen de machines het echte zware werk.

Over Willy Naessens
Al meer dan 50 jaar is Willy Naessens gespecialiseerd in het realiseren van projecten op maat. Kantoren, parkeergarages, distributiecentra, sport- en recreatiecentra zijn voorbeelden van grote bouwprojecten waar Willy Naessens haar kennis en expertise toont. Het gehele bouwproces beheren en begeleiden zij zelf: vanaf de eerste penstreep tot en met de oplevering. Zo zitten zij naast de klant.

Kom jij hier werken?
Het familiebedrijf is op zoek naar verschillende krachten. Van monteurs en heiers tot kraanmachinisten en van experts, degenen die de kneepjes van het vak kennen, tot starters. Met interesse en passie voor het vak kom je al een heel eind. Wil je graag samen met het team van Willy NaessensNederland feestjes bouwen? Bekijk dan alle functiemogelijkheden via onderstaande link en neem contact op.

Willy Naessens Industriebouw
Vummerik 18
5253 CB Nieuwkuijk
Tel. 085-2737230

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen