Politie zoekt fietser met een hondje achterop

Foto: Bureau Brabant

Aanstaande maandag 17 januari in Bureau Brabant beelden van een man die de politie verdenkt van meerdere vernielingen van auto’s in verschillende plaatsen. Wie is deze fietser met een hondje achterop?

Vanwege een reeks vernielingen, waarvan de politie denkt dat die door één en dezelfde dader zijn gedaan in Rosmalen, Schijndel en St Michielsgestel. Er zijn beelden, helaas niet van alle vernielingen, maar hopelijk voldoende om de man te kunnen vinden.
De man komt op donderdag 2 december rond 19.00 uur aan fietsen op een locatie in Rosmalen met een zwarte bak achterop zijn fiets. En die bak zit een hondje. Dat is op zijn minst opmerkelijk en kan iemand zeker iets zeggen over wie dit zou kunnen zijn. De dader is een lange man van zo’n 1.95m. Er blijkt later een diepe kras in de auto van het slachtoffer te zitten. Wij verdenken de man van nog veel meer van dit soort vernielingen, onder andere in Schijndel en St. Michielsgestel. Wie is hij en wat bezielt hem? Misschien zijn er ook wel meer beelden die kunnen helpen bij het vinden van deze man. Hebt u beelden? Deel die dan met de politie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen