Arriva rijdt extra nachtbussen tijdens Carnaval

Foto: Pixabay

We mogen weer carnaval vieren! Na een pauze van één jaar staan de bussen van Arriva tijdens deze carnaval weer klaar voor alle feestvierders! Er zijn extra nachtritten en ook overdag rijden er extra bussen. Tijdens carnaval rijden er ’s-Hertogenbosch extra nachtbussen van vrijdag 25 februari t/m dinsdag 1 maart 2022.

Er rijden nachtbussen naar diverse wijken in ’s-Hertogenbosch (4, 7 en 9), naar Rosmalen (3 en 6), Engelen en Vlijmen (5), Empel (6) en Vught (8). De laatste ritten zijn om circa 1.15 uur, 1.30 uur en 1.45 uur. Dit in verband met het sluiten van de horeca om 1.00 uur. Deze nachtbussen rijden ook op dinsdag. Lijn 832 (Maasoever) rijdt vrijdag t/m maandag tot 2.45 uur. Let op: de bussen in ’s-Hertogenbosch rijden niet via de markt.

Download hier de folder met de route en vertrektijden van de nachtbussen

Plan je reis vooraf
Plan je reis van huisdeur tot kroegdeur met onze reisplanner.

Mondkapje verplicht
In Nederland geldt in het ov nog steeds de verplichting tot het dragen van een mondkapje.

Vervoerbewijs
Reizen in de bus met carnaval kan met de OV-chipkaart, het dalurendagkaartje of een ritkaartje. Met de OV-chipkaart (regulier tarief) is betalen gemakkelijk, voordelig én snel. Ook is het mogelijk om een dalurendagkaartje te kopen in de bus bij de chauffeur. Een dalurendagkaartje kost 7,18 euro en hiermee hebben reizigers meteen een retourbewijs (ook geldig in de nacht, aansluitend op de dag van aankoop). Betalen is mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen in de bus is niet mogelijk!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen