Theater aan de Parade opnieuw thuis in de Brabanthallen

Foto: Sofie Knijf

Vanaf deze week heropent Theater aan de Parade de deuren van hun tijdelijk verblijf in de Brabanthallen. HAL8 is omgetoverd tot een heuse schouwburg met vertrouwd fluweel. Tot en met medio juni staan hier de grote voorstellingen geprogrammeerd. Tijdens de openingsweek serveert Theater aan de Parade een breed scala aan voorstellingen. Van iconische muziek, tot zinderend toneel en leerzame theatercolleges.

Muziek
Het bijzondere project De Vertalingen trapt op dinsdag 8 maart af in de Brabanthallen.   Gelegenheidstrio Kees Prins, Paul de Munnik en JP den Tex hebben 20 iconische popsongs uit de jaren ‘60 en ‘70 naar het Nederlands vertaald. Het is een ode aan de Nederlandse taal omlijst met persoonlijke verhalen. Extra bijzonder aan deze voorstelling is de inzamelingsactie voor Giro 555. Theater aan de Parade doneert 10 Euro per verkocht ticket aan Giro 555 om de getroffen inwoners van Oekraïne te steunen.

Toneel
Het met sterren bekroonde Rijgen van het Zuidelijk Toneel komt op woensdag 9 maart naar de Brabanthallen. In een doorlopend aantal scènes toont Rijgen allerlei vormen van liefde en lust, waarbij de taboes niet worden gemeden.

Theatercollege
In de collegebanken bij Theater aan de Parade: geen saaie kost, maar vermakelijke theatercolleges met interessante sprekers over maatschappelijke thema’s en onderwerpen die boeien zoals de Formule 1. Rob Kamphues en Tom Coronel staan aankomende donderdag op de planken in de Brabanthallen met het Grote Grand Prix Circus 2. Na het succes van hun eerste voorstelling over de Formule 1 kon een vervolg niet achterblijven. Een avondvullend programma met professionele race-simulatoren, een quiz en natuurlijk Max Verstappen praat.

 Overige locaties
Theater aan de Parade is tot aan de opening van het nieuwe theater ook te gast bij Perron-3 in Rosmalen, Willem Twee Poppodium, Willem Twee Toonzaal, Jheronimus Bosch Art Center en Podium Azijnfabriek. Kijk voor het volledige programma op theateraandeparade.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen