Kunstmarkt ‘Klein Montmatre’ in centrum Rosmalen

Foto: Kunstmarkt

In het kader van haar 12,5-jarig bestaan pakt stichting KuBra extra uit en tovert het hele centrum van Rosmalen om tot de karakteristieke Parijse kunstenaarsbuurt. Je waant je op zondag 11 juni van 11.00 tot 17.00 uur in Franse sferen, een klein Montmartre!

Kunstmarkt
Tijdens de kwalitatief hoogwaardige Kunstmarkt, met nagenoeg 135 deelnemers, worden er demonstraties gegeven, presenteren en verkopen de kunstenaars hun werkstukken en is de variatie enorm. De grootste kunstmarkt van Brabant met kunstenaars niet alleen uit de regio, maar uit het hele land.

Podium-terrasjes-koopzondag
Gezellige terrasjes in Franse sferen met livemuziek (Duo Novakoski) , op het podium bij de Kentering, een middag vullend programma met Franse chansons door o.a. muziekvereniging St. Cecilia, orkest Da Capo, Hevo-koor, dans van dansschool Dream Dance en Franstalige muziek uit de platenkoffer van Satisfaction! Meer dan 150 lokale muzikanten, zangers en dansers zullen het podium betreden. Diverse winkeliers openen hun deuren en prijzen huur waren aan tijdens deze Koopzondag.

Kinderkunsthoek
In de Kinderhoek op de Driesprong kunnen kinderen en ook hun ouders, tekenen, schilderen, zeefdrukken, papierscheppen en veel meer. Het kunstwerk dat de afgelopen weken is gemaakt tijdens het community-art project ‘Schilder een ijsje’ door inwoners van Rosmalen wordt deze dag voor het eerst getoond. Voor de actieve kinderen die een kunstwerkje maken is er een beloning in de vorm van een ijsje van La Vittoria IJs.

Meer info: www.stichtingkubra.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen