Bas van Doorn Tweewielers: Auto van de zaak wordt Fiets van de zaak

Foto: Bas van Doorn Tweewielers

Leasen is vooral bekend geworden in de auto-branche. De voordelen zijn vanzelfsprekend. Je betaalt een vast maandbedrag waar alles in zit. Dus geen hoge kosten als er reparaties of onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden. Zo weet je elke maand waar je aan toe bent. Zonder spaargeld toch in een nieuwe auto rijden.

Het is een kwestie van afwachten wanneer ‘de zakelijke lease’ van fietsen een algemeen en gewaardeerd verschijnsel wordt. Met een goede neus voor opkomende trends stapt Bas van Doorn Lease b.v. nu ook in de leasemarkt. Vanzelfsprekend met fietsen. Elk bedrijf – ook het eenmansbedrijf en de zzp’er – met een btw-/en kvk-nummer kan deelnemen. In samenwerking met Hellorider en met fietsenzaken door het hele land wordt het mogelijk om overal in het land fietsen te leasen via Bas van Doorn Lease b.v..

Groene bedrijfsvoering
Het aanbieden van een fiets is een gewilde secundaire arbeidsvoorwaarde. In tijden van personeelsschaarste kan het een reden zijn om voor dat bedrijf te kiezen. Vanaf 1 juli 2024 zijn grote werkgevers verplicht een bijdrage te leveren aan de reductie van CO2-uitstoot. Ze moeten daarover ook rapporteren aan de overheid. (Gedeeltelijke) Vervanging van auto’s voor het woon-/werkverkeer draagt enorm bij aan de ‘groene ambitie’ van de onderneming.
Zeker niet te onderschatten is de vitaliteit van de werknemers. Onderzoeksinstituut TNO berekende dat werknemers zich minder vaak ziek melden. Gezonde werknemers zijn een teken van welbevinden en dat bevordert de duurzame inzetbaarheid voor het bedrijf. Win-win voor alle partijen. Bovendien zijn er zowel voor werkgever als werknemer interessante fiscale faciliteiten.
Elvedes Cable Systems b.v., een internationale handelsonderneming in Nieuwkuijk, biedt ‘de leasefiets van de zaak’ al aan. Op de foto zien we de vooruitstrevende onderneming met de fietsen.

36 maanden ontzorgd
Met een leasefiets kun je 36 maanden zonder onaangename verrassingen elke dag opstappen. Je fiets is altijd in orde. Onderhoud en reparaties zonder uitsluitingen maken onderdeel uit van de overeenkomst. De fiets is verzekerd tegen schade en diefstal (er wordt een extra veiligheidsslot bijgeleverd). Overal in Nederland is pechhulp onderweg beschikbaar.
Na 36 maanden kan de fiets tegen een aantrekkelijke prijs worden overgenomen door de ‘leaser’. Een extra reden om de fiets goed te behandelen.

Op www.basvandoorntweewielers.nl is meer informatie te vinden. Bas van Doorn nodigt actief bedrijven uit om tijdens informatiebijeenkomsten kennis te maken met de voordelen van ‘de leasefiets’.

Bas van Doorn Tweewielers
Burgemeester van Houtplein 35
5251 PT Vlijmen
T 073 511 27 32
[email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen