De Bossche Komeedie speelt in drie theaters

Foto: Bossche Komeedie

De 9e productie van de Bossche Komeedie zal ook dit jaar in drie theaters worden gespeeld. Dit jaar vinden de voorstellingen plaats in de periode 27 september t/m 27 oktober.   

Tineke, Tjeu, Ties  en Toos van Liefoort hebben, mede door het vroege overlijden van hun vader, altijd bij moeder thuis ergens in de Bossche Binnenstad gewoond. Alle vier hebben ze nooit een echte relatie gehad en zijn ze zeer aan elkaar gehecht. Met name Tjeu en Ties zijn naast broers elkaars beste vrienden en besteden al hun vrije tijd aan hun volkstuintje aan de Vlijmenseweg. Nu Ma van Liefoort onlangs is overleden zijn de kinderen in verwarring. Hoe nu verder? Moeder was immers de spil waar alles om draaide. Haar wil was wet.

De oudste dochter Tineke werpt zich op als haar moeders hoeder. Ze probeert uit respect en ter wille van de harmonie alle rituelen, ongeschreven wetten en tradities in stand te houden. Maar wat als de anderen aan deze dwangbuis willen ontsnappen? En hoe reageert Tineke als Tjeu smoorverliefd wordt op een charmante weduwe en daarna ook Ties en Toos de smaak van de liefde te pakken krijgen?

Met dit nieuw, speciaal voor en op Den Bosch geschreven, hilarische blijspel vol herkenbare Bossche humor, probeert De Bossche Komeedie met haar 9e productie, het bezoekersrecord van 2018 te breken. Met o.a. Nancy Gerrits, Bas van Noort, Joyce Hulshoff, Robbert Oomens, Huipie Vugts, Ingrid den Teuling en Tjeu van Beekveld. Script en regie: Ruud van de Laar.

Theater de Speeldoos 4 t/m 6 oktober en 11 t/m 13 oktober
Kaarten: direct aan de kassa tel. 073-6565588 of op www.theaterdespeeldoos.nl

Theater a/d Parade 27 en 28 september
Kaarten: direct aan de kassa tel. 0900 3372723 of op www.theateraandeparade.nl

Perron-3  18 t/m 20 en 25 t/m 27 oktober
Kaarten: direct aan de kassa, tel. 073-8507550 of op www.perron-3.nl

Aanvangstijden:
Avondvoorstellingen 20.00 uur
Matinees op 6 en 27 oktober: 14.00 uur. Entree € 19,50

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen