Vacature VTH boodschappenpool

Foto: Wikimedia

De Vrijwillige Thuishulp is een van de diensten die vanuit de Buurtteams wordt georganiseerd. Zelfstandig wonende mensen in ’s-Hertogenbosch die in hun thuissituatie hulp en ondersteuning nodig hebben, kunnen een beroep doen op de Vrijwillige Thuishulp.

Middels het formeren van een vrijwilligerspool willen wij flexibele en directe inzet van boodschappenhulp mogelijk maken. Het kan gaan om tijdelijke inzet of structurele inzet.

  • Tijdelijke inzet: dit wil zeggen, in dringende gevallen. Bijvoorbeeld door een gebroken been, de mantelzorger is tijdelijk niet beschikbaar of doordat iemand net thuis is na een ziekenhuisopname en tijdelijk ondersteuning nodig heeft bij het boodschappen doen.
  • Structurele inzet: hierbij gaat het om ouderen en/of gehandicapte zelfstandig wonende hulpvragers die door te weinig of geen netwerk een beroep doen op onze dienst.

Wij vragen: affiniteit met mensen, stabiel, geduldig en sociaal vaardig. Minimaal enkele uren per week of per twee weken inzetbaar, tenminste voor een jaar.

Wij bieden:

  • Flexibel vrijwilligerswerk waarbij u zelf uw tijd kunt indelen;
  • Contact met mensen die u anders misschien niet had ontmoet;
  • Een vrijwilligersovereenkomst, verzekeringen en faciliteiten om uw inzet goed te kunnen uitoefenen.

Heeft u interesse, neem contact op met: Manigeh Molaparast: [email protected] 06- 46768103

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen