De geheugenbibliotheek in dePetrus

Foto: Welzijn Vught

Gedurende een jaar is er in dePetrus een geheugenbibliotheek. Deze wordt gerund door ons, vier enthousiaste vrijwilligers. We zijn twee keer per week, op dinsdagmiddag en vrijdagochtend, aanwezig.

U kunt bij de geheugenbibliotheek terecht voor boeken en spelletjes met betrekking tot het geheugen en dementie. Er is tevens informatiemateriaal voor mantelzorgers, familie, medewerkers in de zorg en geïnteresseerden. We brengen onze boeken en materialen ook onder de aandacht tijdens de avonden van het geheugencafé. Wist u dat we ook allerlei spelletjes en materialen hebben wat leuk is om te doen met mensen met dementie?

Kom gerust eens langs op dinsdagmiddag of vrijdagochtend in dePetrus. U vindt ons vooraan links aan de grote tafel. En vindt u het prettig om wat meer apart te praten, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn graag bereid u van allerlei informatie te voorzien over de boeken, materialen en activiteiten die in Vught georganiseerd worden.

We zoeken nog uitbreiding voor ons team vrijwilligers om onze doelstelling uit te dragen, namelijk meewerken om Vught als dementievriendelijke gemeenschap op de kaart te zetten. U kunt dan contact opnemen met Yvonne Kolmans van Welzijn Vught, [email protected], 0646752773

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen