Gratis kaarten Nieuwjaarsconcerten 2020 voor inwoners van Brabant

Foto: Pixabay

Traditioneel biedt het provinciebestuur de inwoners van Brabant nieuwjaarsconcerten aan. Ook dit jaar worden deze concerten gegeven door de philharmonie Zuidnederland op de 1e zondag van het nieuwe jaar, 5 januari 2020. Vanaf donderdag 28 november 10.00 uur start de uitgifte van de gratis kaarten.

Sinds jaar en dag luidt philharmonie zuidnederland het nieuwe jaar muzikaal in. En op 5 januari 2020 is dat onder de bezielende leiding van de Britse sterpianist én dirigent Wayne Marshall. Het belooft een zinderende, swingende middag te worden met veel jazzy muziek van Amerikaanse componisten zoals Gershwin, Bernstein, Glass en Rodgers & Hammerstein. Maar ook het werk van de stadscomponist van Tilburg, Anthony Fiumara, wordt gespeeld.

Programma
De 2 concerten worden beide gegeven in het provinciehuis in ’s- Hertogenbosch. Het 1e concert start om 11.15 uur en het matinee concert begint om 14.30 uur. Het Raschèr Saxophone Quartet speelt samen met de philharmonie het ‘Concert voor saxofoonconcert en orkest’ van Philip Glass. Verder op het programma onder anderen:

< Fiumara: Here Comes Everybody
< Sjostakovitsj: Tahiti Trot
< Gershwin: Rhapsody in Blue voor piano en orkest
< Rodgers & Hammerstein: Carousel Selection
< Bernstein: Uit Wonderful Town: Ouverture

Kaartuitgifte
De gratis kaarten kunt u vanaf donderdag 28 november 2019 10.00 uur bestellen via Perron-3, op telefoonnummer: 073  850 75 52, of via de website perron-3.nl/nieuwjaarsconcert. Per persoon en per huisadres kunnen maximaal 2 kaarten worden gereserveerd.

Let op: reserveren is alleen mogelijk via Perron-3 en niet bij de provincie of philharmonie Zuidnederland.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen