Wisselexpositie Boulevard: ‘De wereld van het moment ‘ in Jeroen Bosch Ziekenhuis

Foto: Kees Vos Fotografie

In de expositieruimte aan het einde van de boulevard is sinds januari 2020 de expositie ‘De wereld van het moment – een ontdekkingsreis’ te zien. Met kunstwerken van Natascha J.A. Rodenburg.

De titel van de expositie verwijst naar de nieuwsgierigheid naar materie en processen van Natascha Rodenburg. Als een ontdekkingsreis onderzoekt de beeldend kunstenaar materie, om zo momenten uit de ontwikkeling van het werkproces bloot te leggen. Vaak liggen er aan haar kunstwerken ecologische en/of spirituele vraagstukken ten grondslag. En vaak komen er raakvlakken naar boven drijven die terug te leiden zijn naar haar rijke boten- en natuurleven zoals ze dat in Nieuw Zeeland leefde.

Poëtische titels en teksten
Er zijn zowel 2- als 3-dimensionale kunstwerken in deze expositie te zien waarbij diverse materialen en technieken zijn gebruikt. De poëtische titels en teksten verwoorden onder andere gerelateerde geschiedenissen, gedachtenpatronen, materiaalgebruiken en/of werkprocessen.

Bezieling en zingeving
Natascha Rodenburg maakt kunst voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar authenticiteit, inspiratie, diepgang, meerwaarde, bezieling en innovatie. Zij maakt kunst als aanvullende zorg en zingeving ter verbetering van het algemene welzijn van de mens. Een helende omgeving is van belang om stress te reduceren en genezing te ondersteunen.

Opening
De officiële opening vindt plaats op vrijdag 7 februari 2020 om 17.00 uur. Jean Marc Reinold (voorzitter van de kunstcommissie JBZ) zal Natascha Rodenburg interviewen. U bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden via [email protected].

Informatieborden expositie
Bij de expositie op de boulevard van het JBZ komen informatieborden te hangen met een toelichting bij de kunstwerken. De kunstcommissie brengt u door deze expositie graag in contact met de kunst van Natascha Rodenburg. Kunstwerken als voeding voor de ziel.

Duur van deze expositie
De expositie is te zien tot 3 april 2020.

Bron: JBZ

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen