Auto in vlammen op aan Tamboerijn

Aan de Tamboerijn in de wijk de Hambaken in Den Bosch is zondagochtend een auto in vlammen op gegaan. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig volledig in brand. Ondanks dat de brandweer de brand snel onder controle had, kon de brandweer niet voorkomen dat de auto door de brand verloren ging.

De brand bleek bij het linker achterwiel van de auto te zijn ontstaan. De politie gaat er vanuit dat de brand is aangestoken. Na de brand heeft de politie bij de eigenaar een aangifte van brandstichting opgenomen. Ook is er een buurtonderzoek gedaan en zij er camerabeelden uit gekeken. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Een camper die langs het brandende voertuig geparkeerd stond, kon tijdig weg gereden worden. Wel raakte de ramen van de camper flink beschadigd.

Na de brand heeft de politie een burgernet bericht verstuurd, waarin de politie vraagt om verdachte zaken die met de brand te maken zouden kunnen hebben te melden bij de politie. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het uitgebrande voertuig afgevoerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen