Alle poliklinieken vanaf 2 juni weer open in Jeroen Bosch Ziekenhuis

Foto: Kees Vos Fotografie

De afgelopen weken is het Jeroen Bosch ziekenhuis weer begonnen met het oppakken van de reguliere zorg. Er werd begonnen met de noodzakelijke reguliere zorg en waar mogelijk breiden ze dit nu verder naar alle patiënten die zorg nodig hebben.

Dit betekent dat vanaf 2 juni alle poliklinieken weer open gaan, natuurlijk met alle nodige maatregelen. Ook de poliklinieken op de locaties Boxtel, Drunen, Rosmalen en Zaltbommel zijn weer opgestart.

Daarnaast kunt u nu ook uitgenodigd worden voor een consult op het Sport Medisch Centrum. Hier houden nu niet alleen de sportartsen hun consulten, maar ook andere specialismen kunnen gebruik maken van deze locatie.

Met het verder openstellen van de poliklinieken, kunnen ook de avondspreekuren weer plaatsvinden. Avondspreekuren vinden onder andere plaats bij het Sport Medisch Centrum en de poliklinieken Dermatologie, Gynaecologie, Algemene Interne Geneeskunde (alleen in de even weken), Reumatologie en Oogheelkunde.

Polikliniek neemt contact met u op voor een afspraak
Heeft uw huisarts u doorverwezen naar het ziekenhuis, dan neemt JBZ contact met u op het voor maken van een afspraak. U hoeft dus geen contact op te nemen over het plannen van een afspraak. Heeft u een andere vraag, dan kunt u natuurlijk gewoon contact opnemen met de polikliniek!

Bij het maken van de afspraak wordt u geïnformeerd over de regels in het ziekenhuis in Coronatijd. Zo vragen zij u voordat u het ziekenhuis binnenkomt of u  klachten heeft als hoesten of kortademigheid. Daarnaast vragen zij u om zoveel mogelijk alleen – dus zonder begeleider – te komen, zodat het niet te druk wordt in het ziekenhuis en we de 1,5 meter maatregel kunnen naleven.

Maak van uw klachten geen code Rood!
“We zien gelukkig steeds meer patiënten naar ons ziekenhuis komen. Helaas blijven er ook nog veel mensen thuis, uit angst voor het Coronavirus.  In ons ziekenhuis hebben we alle nodige maatregelen genomen om u veilige zorg te bieden. Zoals screening bij de ingang en heringerichte wachtkamers waarbij we rekening houden met de 1,5 meter maatregel. Wilt u onze maatregelen nog eens rustig bekijken, dan kan dat het filmpje dat wij hier speciaal voor gemaakt hebben”

Heeft u klachten? Blijf niet thuis maar neem contact op met uw huisarts of specialist!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen