Verruiming dienstverlening Babel Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch

Foto: Kees Vos Fotografie

Goed nieuws! Vanaf maandag 8 juni is stadsbieb centrum weer open tijdens de gebruikelijke openingstijden én kun je ook weer terecht bij Babel eten & drinken op nummer 72.

Daarnaast gaat de studiezaal open en kun je in alle vestigingen weer gebruik maken van de werkplekken en internet-pc’s. Natuurlijk nemen we bij elke service 1,5 meter in acht.

Hoe maak je veilig gebruik van de bibliotheek?
We verruimen de dienstverlening volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat je bij binnenkomst een mandje pakt en dit zelf desinfecteert. Zijn er geen mandjes meer? Wacht dan even tot er weer een beschikbaar is. Wil je gebruik maken van een computer? Maak dan de muis en het toetsenbord zelf schoon. Wij zorgen dat er voldoende desinfectiemiddel is. Op www.babeldenbosch.nl vind je alle informatie voor een veilig bezoek aan de bibliotheek. Deze informatie staat ook bij de ingang vermeld.

Openingstijden stadsbieb centrum
Ma, di, wo, vr: 10.00 – 18.00 uur
Do: 10.00 – 20.00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur

Voor dit moment blijven de openingstijden van onze andere vestigingen ongewijzigd. We verwachten wel dat we deze zo spoedig mogelijk kunnen verruimen. Op onze website vind je de meest actuele situatie.

“We zijn blij dat we de dienstverlening die je van ons gewend bent weer een stukje kunnen verruimen en hopen je snel weer te zien”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen