Getuigen gezocht schietincident ’s-Hertogenbosch

Foto: FPMB Bart Meesters

De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over een schietincident op maandagavond 21 september in ‘s-Hertogenbosch waarbij een 16-jarige jongen gewond is geraakt.

In een eerste melding die de politie rond 20.40 uur binnenkreeg zou er sprake zijn van een ruzie op de Pizarrostraat te ‘s-Hertogenbosch. Hier zouden ongeveer 10 personen met elkaar in gevecht zijn. Snel na deze melding kwam daar een melding overheen dat er op de Bartholomeus Diazstraat een slachtoffer op de grond lag met een schotwond. Mogelijk hebben beide incidenten met elkaar te maken.

Het onderzoek heeft ons tot nu toe nog geen volledig beeld gegeven van de feiten en omstandigheden van het schietincident en de ruzie hier aan voorafgaand.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van de vechtpartij en het schietincident daaropvolgend. Weet je meer? Heb je camerabeelden die nog niet in het bezit zijn? Dan hoort de politie dat graag.
Tips kun je doorgeven via onderstaand tipformulier. Ook kun je via dit tipformulier camerabeelden uploaden. Telefonisch melden kan ook via 0900-8844. Meld je liever anoniem? Dat kan dat via 0800-7000 (.M)

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd waar hij is behandeld aan zijn verwonding. Hij maakt het naar omstandigheden goed.

Meld misdaad anoniem
Meld Misdaad Anoniem (M.) is het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Jouw anonimiteit staat hierbij altijd centraal. Je meldt bij M. over bijvoorbeeld moord, mishandeling, overvallen, drugs, brandstichting, wapen- of mensenhandel. Zo lever je een bijdrage aan de veiligheid in jouw eigen omgeving.

Heeft u meer informatie?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Reacties