Auto van de weg op N65, politie treft lachgas cilinders aan in auto

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de N65 in de richting van Tilburg naar Den Bosch ter hoogte van Haaren een auto van de weg geraakt en in de sloot geraakt. De vrouwelijke bestuur van het voertuig raakte bij het ongeval gewond en werd per ambulance over gebracht naar het ziekenhuis in Tilburg.

Naar eigen zeggen zat de vrouw op haar telefoon naar de navigatie te kijken, waarna de vrouw met haar auto van de weg raakte en in de sloot te recht kwam. Tijdens het takelen van de auto werden in het voertuig twee lachgas cilinders aangetroffen. Het ging om een grote en een kleine cilinder. Ook lagen onder het stuur diverse ballonnen. De politie trekt het verhaal over de navigatie dan ook zeer in twijfel en heeft het vermoeden dat de vrouw ballonnen met lachgas aan het inhaleren is geweest, waarna ze met haar auto van de weg raakte.

Het rijbewijs van de vrouw is door de politie afgenomen en de vrouw zal bij het CBR een rijvaardigheidstest moeten afleggen. Ook zal de vrouw een boete krijgen voor het niet op de juiste wijze vervoeren van de lachgas cilinders. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Het bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot gehaald en afgevoerd. Gezien de schade zal het voertuig vermoedelijk niet meer terug op de weg
komen. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren schakelde na het ongeval direct de hulpdiensten in.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen