Getuigen gezocht heterdaad woninginbraak!

Foto: Politie

Op woensdag 18 november 2020, omstreeks 18.20 uur, was er een woninginbraak aan de Goudsbloemvallei (wijk Maaspoort). De verdachten zijn vermoedelijk gestoord en zijn de wijk in gevlucht.

Mede dankzij burgers is er een achtervolging geweest door een deel van de wijk Maaspoort. Helaas zijn er minimaal twee verdachten ontkomen. Misschien was het u opgevallen dat er veel politie aanwezig was in de wijk.

Nu is de politie niet alleen op zoek naar getuigen van de inbraak zelf, maar ook naar mensen die de verdachten hebben zien rennen / lopen of mogelijk over camerabeelden beschikken. Dit in de omgeving van de Goudsbloemvallei, Zilverpark, Meester Ygramlaan, Meester Piparduslaan, Sluisweg en Meester van Merwicklaan.

Het signalement van de verdachte:

Verdachte 1
< Man;
< geheel zwart trainingspak;
< op de linkermouw van het trainingspak op zijn bovenarm een logo wat vermoedelijk reflecteerde;
< een blanke huidskleur;
< opgeschoren kapsel en zwarte haren;
< ongeveer 1.75 a 1.85 meter lang.

Verdachte 2
< Man;
< donker gekleed.

Graag komt de politie met u in contact als u getuige bent of over camerabeelden beschikt. U kunt bellen naar 0900-8844 onder vermelding van procesnummer 2020263691.

De dagen worden nu eerder donker, wat ook betekend dat de woninginbraken helaas stijgen. Als u van huis gaat, sluit dan uw ramen en deuren goed. Ook als u even boodschappen gaat doen of de hond uit gaat laten. En bel direct 112 bij verdachte situaties!

Bron: Politie

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen