Bekendmaking volledige programma 40e Boulevard

jun 20 , 11:51 Nieuws
boulevard
Vandaag om 12.00 uur gaat het volledige programma van de jubileumeditie van Theaterfestival Boulevard online. De reguliere kaartverkoop start dinsdag 25 juni om 12 uur. De Vrienden van Boulevard kunnen vandaag al kaartjes kopen. Tegelijkertijd verschijnt het gratis Boulevard Magazine nr 2, met weer veel achtergrondartikelen en interviews.
Samen beleven
Het samen beleven van een schouwspel, dat enkel bestaat in het nu; het is een oeroud ritueel. Maar wát we beleven is nooit hetzelfde. Waardoor we worden aangeraakt evenmin. En wie we samen zijn ook niet. Hoe je het ook ervaart, het samen beleven blijft fijn.
Dit jaar presenteert Boulevard een programma waarin de afgelopen eeuwen worden opgerakeld en de komende veertig jaar al gloort. Je kunt kiezen uit zo’n 120 voorstellingen, concerten en workshops van nationale en internationale makers en een groot pallet aan restaurants, foodtrucks en verschillende wijn- en pleinbarren. Ook is er dit jaar weer een uitgebreid gratis programma, op het Torenpodium, midden in het festivalhart op de Parade. Op dat podium is ook de nieuwe talkshow te zien, dagelijks om 16.30 uur. We sluiten iedere avond om 23:30 uur muzikaal af met verschillende gratis concerten op datzelfde podium.
Tickets en uitgebreide informatie over de voorstellingen is te vinden op www.festivalboulevard.nl en in Boulevard Magazine 2, dat gratis verkrijgbaar is bij de bibliotheek in den Bosch, bij culturele instellingen en in cafés in en rond de stad. En op de website: https://www.festivalboulevard.nl/nl/magazine/
Theaterfestival Boulevard vindt van 1 t/m 11 augustus plaats in ‘s-Hertogenbosch.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.