Benefietconcerten: Kunst of Kitch in concert

28 aug , 16:12 Nieuws
piano 3703616 1280
Pixabay
Lichamelijk gehandicapte kinderen en hun ouders in Tamil Nadu (Zuid-India) hebben het slecht. De omgeving adviseert bij de geboorte van zo’n kind de ouders om het kind te doden omdat ze er later niks dan ellende mee krijgen. Gelukkig zijn er mensen en instanties daar die zich het lot van deze groep aantrekken. Onze partner ter plekke, Pro Vision, is zo’n instantie. Met zeer beperkte middelen voeren zij met buitenlandse expertise operaties uit en maken zij protheses en andere hulpmiddelen. 
Onze Stichting Jeugdwelzijn Zuid-India richt zich op het verbeteren van de positie van kansarme kinderen in het zuiden van India. Dit jaar is het doel om €20.000 te genereren voor de uitbreiding van de werkplaats van Pro Vision voor arm- en beenprotheses voor kinderen in Mylaudy, Tamil Nadu. Om dit bedrag voor dit prachtige doel bij elkaar te krijgen, werken wij bij deze concertreeks samen met een aantal muziekverenigingen in en rondom Den Bosch onder de naam: 
Kunst of Kitch in concert 
 29 september 14.30 uur   Princenhage’s Mannenkoor en Vughts Mannenkoor 
 19 oktober      20.00 uur    JeroenBosch Koor en het A-Orkest van DES Hedel 
 10 november  20.00 uur   Vughts Mannenkoor en het JeroenBosch Koor 
Alle concerten vinden plaats in de Sint Cathrien kerk in ’s-Hertogenbosch. 
Bouwen in India, draag een steentje bij! 
Voor deze concerten zijn er verschillende initiatieven gekomen om het bedrag dat nodig is te behalen. Zo zijn er bouwsteentjes van keramiek ontworpen die symbool staan voor dit project; Paul van Gulick heeft een boekje geschreven met aforismen voor het hele jaar, ook heeft hij een boekje geschreven over 21 Belgische steden in woord en beeld; koorleden bakken lekkernijen voor bij de koffie. Dit allemaal te koop tegen een redelijke prijs. Alle inkomsten komen ten goede aan het bovengenoemde project. 
In maart 2025 zal er een concert gepland worden met het Engels Kadekoor, Vocaal ensemble Dubbel Zes en Capella Ducis. 
Op de website WWW.WELFARECHILDRENINDIA.ORG  Kunt u meer te weten komen over onze ANBI-Stichting en kaartjes bestellen voor een of meerdere concerten.