DenBosch.Nieuws.nl krijgt een nieuwe look en website

15 jul , 10:34 Nieuws
laptop 2838918 1280
We zijn aan het migreren! Nee, er staat geen verhuiswagen voor de deur, maar de website DenBosch.Nieuws.nl gaat de komende week over naar een nieuw Content Management Systeem en krijgt een kleine facelift.
Er worden nog wat kleine schoonheidsfoutjes gemeld, maar hé: een facelift geeft nu eenmaal geen onmiddellijke schoonheid. We kunnen echter niet garanderen dat er vandaag geen gekke dingen gebeuren, dus bereiden we onze lezers daar maar even op voor. In de hoop natuurlijk dat het allemaal soepel gaat verlopen.
Na ruim 4 jaar lang dagelijks de inwoners van DenBosch het laatste nieuws te hebben voorzien, staat DenBoschNieuws voor een spannende vernieuwing. Achter de schermen is er hard gewerkt aan een compleet nieuwe website die deze week live gaat. Deze vernieuwing omvat niet alleen technische verbeteringen, maar ook een geheel nieuw design.
Nieuwsbrief
Met de lancering van de nieuwe website ontstaan er onverwachte technische complicaties bij het koppelen van ons nieuwsbriefsysteem aan de vernieuwde site.. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een oplossing om de storing zo snel mogelijk te verhelpen.
Helpt u mee
In de loop van de dinsdag zal de nieuwe website online worden gezet. Ondanks uitgebreide tests kan het voorkomen dat er nog kleine foutjes opduiken. Jouw hulp is daarbij onmisbaar! Mocht je een bug tegenkomen, laat het dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected]
Probeer de bug zo duidelijke mogelijk te omschrijven en vermeld ook je besturingssysteem en browser. Lukt het om een screenshot erbij te doen, dan zou dat helemaal fantastisch zijn! Zo kunnen wij eventuele fouten snel opsporen en verhelpen.
De vernieuwde website biedt tal van nieuwe advertentiemogelijkheden. Met meer dan 200.000 pageviews per maand en bijna 8.000 volgers op Facebook is DenBosch Nieuws een gevestigde naam in de regio. Adverteren bij ons is dus een uitstekende keuze. Wij maken graag een voorstel op maat voor je. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected] of contact opnemen met onze salesmanager Chatura Pijs via telefoonnummer 06 - 3611 5348.