Informatie Familie-Awayday naar FC Eindhoven

16 jul , 19:09 Sport
awayday fce qr786wmhtnp630totovw2czdp2xjj25xxeoykqdp2o
Op vrijdag 9 augustus gaat FC Den Bosch op bezoek bij FC Eindhoven. De kaartverkoop begint op 17 juli om 16.00 uur. Lees hier alle informatie die je nodig hebt voor het bezoeken van deze wedstrijd!
Wat is er nou mooier dan het FC-gevoel van generatie op generatie doorgeven? Van vader op zoon, van moeder op dochter, van opa op kleinkind. Vrijwel elke supporter is wel eens met een familielid in De Vliert geweest. Bosschenaren zie je overal. Ook bij uitwedstrijden. Je club achterna reizen door het hele land zorgt voor verbinding met de club én je medesupporters. De wedstrijd in Eindhoven leent zich perfect voor een familie-awayday. Korte reistijd, meerdere vervoersregelingen mogelijk en op het gebied van veiligheid ideaal om een jonge FC-er kennis te laten maken met een uitwedstrijd!
Voor deze wedstrijd geldt een auto- of buscombi. 120 autokaarten zijn beschikbaar via de ticketshop van FC Den Bosch. Kaarten voor de buscombi zijn te verkrijgen via Supportersclub FC Den Bosch.
Supportersclub FC Den Bosch
De Supportersclub FC Den Bosch reist met eigen bussen naar Eindhoven. Met een geldig lidmaatschapsbewijs kan hiervoor een kaart worden aangeschaft. Leden van de supportersclub die graag naar de wedstrijd willen, kunnen contact opnemen met Danny van de Griendt (06 53 31 55 04). Bij voorkeur via WhatsApp. 
Autocombi FC Den Bosch
Geen lid van de Supportersclub en wil je toch naar Eindhoven afreizen? Vanaf woensdag 17 juli, 16.00 uur zijn er 120 autokaarten beschikbaar via FC Den Bosch. Deze kaarten zijn zowel online als bij het stadion te koop en kosten €6,- per stuk. Voor uitwedstrijden geldt persoonsgebonden verkoop. Per account kan er 1 ticket besteld worden. Mocht je een kaartje willen kopen bij het stadion, check van tevoren of het niet is uitverkocht. De receptie is op werkdagen geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Let op: er zijn slechts 25 parkeerplaatsen beschikbaar in het uitvak van FC Eindhoven. Zorg er dus voor dat je met minimaal 4 personen in een auto zit. 9-persoonsbusjes zijn voor  deze uitwedstrijd ook toegestaan.  Wil jij met een 9-persoonsbusje afreizen naar Eindhoven? Neem dan contact op met Emiel van der Heijden via [email protected]. Een omwisselpunt is er niet, wel dien je op de wedstrijddag een parkeerkaart op te halen bij de receptie van Stadion De Vliert. Dat kan tussen 18.00 en 19.00 uur