Gratis theatervoorstelling over zorg van morgen: ‘Mag ik je kussen?’

19 sep , 14:23 Nieuws
theater 8569119 1280
Op dinsdag 8 oktober komt ‘Mag ik je kussen?’ naar Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch, een theatervoorstelling over de zorg van morgen. Een eerlijke en uitdagende voorstelling voor iedereen die te maken heeft met de zorg. De theatervoorstelling heeft als doel om het gesprek over de toekomst van de zorg aan te jagen. De zorg van morgen is een verantwoordelijkheid van de hele samenleving.
De voorstelling gaat over een alleenstaande man met dementie, zijn dochter die de hele wereld over reist en het zorgteam dat om hen heen staat. Op een ontroerende en uitdagende manier laat het zien dat de zorg er alles aan doet om de man overeind te houden - tot het thuis echt niet meer kan. Na de voorstelling gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek. De theatervoorstelling ‘Mag ik je kussen?’ is onderdeel van het landelijke programma Over Morgen. Over Morgen zoekt in dialoog met de sector en de samenleving naar oplossingen voor de zorg van morgen. Want het moet anders. Niet alleen zorgorganisaties, maar ook de politiek, zorgverzekeraars, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en buurtinitiatieven spelen een rol in toekomstbestendige ouderenzorg. Kortom, de hele samenleving is aan zet. Want we kunnen de zorg alleen anders organiseren, als mensen hun verwachtingen bijstellen. Hoe wil jij ouder worden? Wat heb je daarvoor nodig? Is je woning nog leeftijdproof en wat verwacht je van je naasten?
‘Mag ik je kussen?’ speelt op 8 oktober een middag- en een avondvoorstelling. De voorstelling is gemaakt door TheaterMakers Radio Kootwijk. Ontvangst middagvoorstelling 15.00 uur einde 17.45 uur Ontvangst avondvoorstelling   18.45 uur einde 21.30uur Aanmelden viahttps://www.vvtwerktaanmorgen.nl/code/POI4567-KLJ