Levenslied Den Bosch keert terug met een spetterende 26e editie

jul 05 , 10:29 Nieuws
levenslied dl 1 183 2 1024x683 1
Het is weer zover! De 26e editie van Levenslied Den Bosch staat voor de deur en belooft een muzikaal spektakel te worden zoals nooit tevoren. Van 12 tot en met 14 juli wordt het karakteristieke plein De Markt omgetoverd tot een bruisend festival waar jong én oud kunnen genieten van de beste Hollandse zangers en zangeressen en onvergetelijke optredens.
Drie dagen muzikaal feest
Op vrijdag 12 juli om 19.00 uur trapt Levenslied Den Bosch kleurrijk en inclusief af in het thema Pretty in Pink. Een muzikale ode aan diversiteit, liefde en muziek én de perfecte gelegenheid om samen de aftrap in alle kleuren van de regenboog te vieren. De avond wordt afgetrapt door Antje Monteiro en de huis-dj van het Levenslied Den Bosch DJ Gijs van Iersel draait de avond subtiel aan elkaar.
Op zaterdag 13 juli vieren de bezoekers van het Levenslied Den Bosch alles wat van Nederlandse komaf is. Van klassiekers tot moderne hits, geniet van optredens van Nederlandse topartiesten zoals Jeffrey Heesen, Wesly Bronkhorst en natuurlijk de Bossche artiesten Jack van Raamsdonk en Jimmy van Zetel.
Op de laatste dag van het evenement - zondag 14 juli - start het Levenslied traditioneel met de 1UURSjow, een talentenjacht dat lokaal nieuw talent het tegen elkaar opneemt. Later die middag zullen Nederlandstalige sterren zoals Frans Duijts, Franky Falcon & Charelle, René Schuurmans, Robert van Hemert, Ricardo Hanenberg en Yosee hun repertoire ten gehore brengen. De perfecte afsluiting van een geweldig weekend vol (Nederlandstalige) muziek en gezelligheid.
Gratis entree
Ook dit jaar wordt de 26e editie van het Levenslied weer georganiseerd door verschillende horecaondernemingen aan de markt en is het vrij toegankelijk voor jong én oud. Meer informatie over het Levenslied is te vinden op www.levenslieddenbosch.nl of via de social media-kanalen van het evenement.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan