Mooi weer op komst: pak jij jouw tuin aan dit weekend?

jun 22 , 7:29 Nieuws
nk tegelwippen
Help jij al mee om onze gemeente groener te maken? Wip tegels uit jouw voor-, achter- of geveltuin en haal dit weekend een gratis plantenpakket op bij de Intratuin. Tegels kun je t/m 31 oktober gratis inleveren bij milieustation Treurenburg. Lees verder hoe het werkt en hoe je in aanmerking komt voor het plantenpakket.
Vier het record van het NK Tegelwippen met ons mee en ontvang een plantje
Het NK Tegelwippen bereikt een nieuwe mijlpaal: deze week zijn meer dan 10.000.000 tegels gewipt in heel Nederland! Maar we zijn er nog niet. Help jij al mee om ook gemeente ’s-Hertogenbosch groener te maken? Wip de tegels uit jouw voor-, achter- of geveltuin en haal een gratis plantenpakket op bij de Intratuin op 22 en 23 juni.
Wat moet je doen?
Ga aan de slag met het verwijderen van de tegels in je tuin, lever ze in en haal je plantenpakket op bij de Intratuin op 22 en 23 juni. Zo doe je dat:
  1. Wip de tegels uit je tuin en meld deze aan op de website van het NK Tegelwippen .
  2. Neem minimaal 1 en maximaal 3 tegels mee naar Intratuin. Lever je tegels in bij de daarvoor bestemde container op de parkeerplaats. Let op: vergeet het pasje van de milieustraat niet mee te nemen, deze moet je hier laten zien.
  3. Na het inleveren van de tegels ontvang je een bon. Hiermee kan je binnen een gratis plantenpakket ophalen voor 1 m2.
  4. Stop de plantjes in de grond, water erbij en geniet van je groene tuin!
Meer tegel inleveren?
Heb je meer tegels uit jouw tuin gehaald? Tot en met 31 oktober 2024 kun je je tegels gratis inleveren bij milieustation Treurenburg aan de Galliumstraat 9 in ’s-Hertogenbosch. Zijn het te veel tegels om zelf te brengen? Vraag dan gratis een container aan bij gemeente ’s-Hertogenbosch. Vul het digitaal contactformulier in.
Meer weten?
Ga voor tips, inspiratie en de huidige tegelstand naar de website van het NK Tegelwippen .
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan