Eindelijk weer winst voor FC Den Bosch

FC Den Bosch heeft na twintig wedstrijden eindelijk weer een overwinning geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. In eigen huis werd Jong FC Utrecht met 3-0 verslagen. Kees Vos maakte de fotoreportage van deze wedstrijd.

FC Den Bosch begon sterk aan de wedstrijd en kwam na twintig minuten op een 1-0 voorsprong. Het doelpunt kwam op naam van Jizz Hornkamp die terugkeerde van een blessure. Halverwege de tweede helft viel de topschutter van de Bosschenaren echter opnieuw geblesseerd uit.

Na de rust waren er kansen voor beide ploegen, maar gescoord werd er lang niet. In de slotfase van de wedstrijd schoten Romano Postema en Ryan Trotman de 3-0 eindstand op het scorebord. FC Den Bosch doet door de overwinning op Jong FC Utrecht de laatste plaats over aan FC Dordrecht.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan