Voormalig toptennisser Raonic maakt in Rosmalen na 2 jaar rentree

Foto: Pixabay

Het grastoernooi van Rosmalen wordt volgende maand voor de Canadees Milos Raonic de plek van zijn langverwachte rentree in het tennis. De 32-jarige voormalig nummer 3 van de wereld speelde bijna twee jaar geleden zijn laatste wedstrijd.

De Wimbledon-finalist van 2016 kampte lange tijd met blessures en maakt volgens de organisatie van het Libéma Open nu gebruik van zijn ‘protected ranking’ om deel te nemen op het Autotron.

De organisatie presenteerde dinsdag de bijna volledige deelnemerslijst voor het toernooi van 12 tot en met 18 juni. Er zijn onder meer nog twee wildcards te vergeven. Tim van Rijthoven, de winnaar van vorig jaar, bemachtigde er in ieder geval al één. Ook de deelname van de Russische mondiale nummer 3 Daniil Medvedev en Félix Auger-Aliassime, de Canadese nummer 10 van de wereld, werden eerder al bekend.

Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor zijn andere deelnemers die meedoen in Rosmalen. De Zweedse nummer 52 van de wereld Mikael Ymer is de laatste die op basis van zijn positie op de wereldranglijst direct mag meedoen aan het toernooi.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Reacties

Cookieinstellingen