Kom ook naar voetbalfeest Special Soccer Toernooi

Foto: Kees Vos Fotografie

Op zondag 10 september verwelkomt de FC Den Bosch Foundation je graag bij de derde editie van het FC Den Bosch Special Soccer Toernooi, dat plaatsvindt in Stadion De Vliert. Dit evenement staat volledig in het teken van sportiviteit, inclusiviteit en positieve energie.

Het toernooi biedt de kans aan zowel jeugd- als seniorenteams om deel te nemen, en is speciaal georganiseerd voor voetballers die leven met fysieke en/of mentale uitdagingen. De elf deelnemende verenigingen komen uit ‘s-Hertogenbosch en omliggende regio.

Tijdens deze sportieve middag spelen de speciale voetballers een hoofdrol. Naast hun eigen begeleiders worden ze tijdens het toernooi ondersteund en aangemoedigd door de selectiespelers en stafleden van FC Den Bosch, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Het doel van deze toernooidag is het benadrukken dat deelnemen belangrijker is dan winnen. Samen plezier maken staat centraal. De FC Den Bosch Foundation begrijpt dat sporten voor mensen van alle leeftijden betekenisvol is, maar dat dit niet vanzelfsprekend is voor iedereen. Je moet eerst de kans hebben om te sporten, zodat je kunt genieten van bewegen. FC Den Bosch en haar foundation zetten zich in voor dit doel, in samenwerking met maatschappelijke partners zoals het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught, de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Stichting Special Talents, en betrokken zakelijke partners en vrijwilligers van de club.

Deelnemende teams
Poule A (jeugd): Beek Vooruit, HRC ’14, OJC Rosmalen, Special Talents

Poule B (jong volwassenen): DBN ’22, DBS, Emplina, FC Engelen, Only Friends, RKKSV,
Sparta ’30

Vorig jaar mochten we 100 enthousiaste supporters verwelkomen, en dit jaar kijken we er weer naar uit om jullie te begroeten als supporters van ons evenement.

Cookieinstellingen