FC Den Bosch pakt periodetitel in Dordrecht

FC Den Bosch heeft zondagmiddag de periodetitel in de wacht gesleept na een overwinning op FC Dordrecht. In het Riwal Hoogwerkers Stadion werd het 2 tegen 6.

De eerste helft begon goed voor de Bossche ploeg. Een corner aan Bossche zijde kon goed worden binnen geknikt door Vaïsanen. Dit was echter niet de ruststand, want vlak voor rust kwam FC Dordrecht op gelijke hoogte door een doelpunt van Smith.

FC Den Bosch was de domper na rust snel te boven, want al in de 49e minuut kwamen de Bosschenaren alweer op voorsprong door een eigen goal van Dordrecht verdediger Breedijk. De Bossche ploeg zette de goede start voort en kwamen direct op 1-3 door een goal van Marchioni. FC Den Bosch stopte niet na de 1-3 voorsprong en breidt deze verder uit. Vaïsanen kwam wederom op het scorebord en tekende voor de 1-4. Enkele minuten later scoorde aanvoerder Verbeek de 1-5 met een afstandsschot. FC Den Bosch bleef zoeken naar nog meer doelpunten en kwam op 1-6 door wederom een eigen goal aan Dordtse zijde, dit keer verschalkte Stankov zijn eigen keeper. De eindstand werd bepaald door Dordrecht aanvaller Cijntje. Hij zette de 2-6 op het scorebord.

Na 90 minuten plus twee floot de scheidsrechter de wedstrijd af en pakte FC Den Bosch de periodetitel!