FC Den Bosch speelt in Alkmaar gelijk tegen Jong AZ

FC Den Bosch heeft vrijdagavond op het AFAS Trainingscomplex gelijkgespeeld tegen Jong AZ. Er vielen geen doelpunten, de wedstrijd eindigde in een 0-0 remise.

De eerste tien minuten waren voor Jong AZ. Na zes minuten kreeg Mihalik een schotkans, maar zijn poging ging voor het doel van Van der Steen langs. Enkele minuten later was het Goudmijn met de kans, zijn inzet ging echter over. Na ruim een kwartier spelen was de beurt aan FC Den Bosch. Sappinen kon een voorzet van Deijl goed inkoppen. Echter ging deze bal voorlangs en aan de verkeerde kant van de paal langs de lijn. FC Den Bosch neemt de overhand en deelt wat speldenprikjes uit, maar deze leiden niet tot een doelpunt. Ruststand 0-0.

Door het compact staande elftal van Jong AZ kon FC Den Bosch niet veel creëren. In de 64e minuut krijgt FC Den Bosch een vrije trap op een meter of 20, deze wordt rakelings naast geschoten door aanvoerder Verbeek. Na wissels aan beide kanten kregen we een open wedstrijd. In de 77e minuut was er de grootste kans van de wedstrijd, maar Marchioni schoot de bal naast. FC Den Bosch reist met één punt weer terug naar Den Bosch.