Dennis Smit nieuwe keeperstrainer FC Den Bosch

jul 10 , 11:12 Sport
dennis site qqv0qzppgffgas4s0g2fzglajl9wks7a83payeq3hs
FC Den Bosch heeft keeperstrainer Dennis Smit voor één jaar vastgelegd. De geboren Drutenaar is een bekend gezicht in de Bossche voetbalregio. Smit liep de afgelopen weken al mee met de technische staf van FC Den Bosch.
Deze samenwerking beviel van twee kanten zo goed, dat deze nu is geformaliseerd in een contract voor één seizoen. Smit beschikt over diverse erkende diploma’s en is conform de nieuwe KNVB eisen in opleiding voor keeperstrainer/coach 3. FC Den Bosch heeft een eenzijdige optie bedongen om het contract van Smit te verlengen wanneer hij dat diploma behaalt. Smit, die een voetbalverleden heeft bij N.E.C. Nijmegen (jeugd) en hoofdklassers De Treffers en OJC Rosmalen, was eerder keeperstrainer bij FC Utrecht, TEC en OJC Rosmalen. Hij liep stages bij profclubs in binnen- en buitenland, waaronder AZ, Club Brugge en Liverpool FC.
Bernard Schuiteman: “Dennis is een moderne keeperstrainer wiens visie naadloos aansluit bij die van FC Den Bosch. Hij weet wat er in een aanvallende speelstijl van keepers gevraagd wordt en hoe belangrijk de symbiose met de laatste linie is. De afgelopen weken heeft Dennis zijn toegevoegde waarde laten zien en wij zijn ervan overtuigd dat hij een uitstekende leermeester voor onze keepers is.”
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan