FC Den Bosch verslaat ook RKC Waalwijk

jul 07 , 15:28 Sport
rkc denboschr5 425
Op zaterdag 6 juli nam FC Den Bosch het op tegen eredivisieclub RKC Waalwijk. Het oefenduel werd gespeeld op het sportpark van v.v. Baardwijk, dat goed volstroomde voor deze wedstrijd. De Bosschenaren wonnen de ontmoeting met 2-3.
FC Den Bosch klopte eerder al het regioteam en het Cypriotische AEK Larnaca. In de eerste helft kwam RKC Waalwijk veel voor het doel van de tegenstander. Echter was het niet RKC Waalwijk, maar FC Den Bosch dat op voorsprong kwam. Uit een counter maakten de Bosschenaren de 0-1 doorByron Burgering met een schot van buiten de zestien. Hierna was het de beurt aan RKC Waalwijk.
rkc denboschr5 442
In de 25ste minuut kwam Denilho Cleonise er goed door aan de rechterkant van het veld. Hij behield het overzicht goed en legde terug op Chris Lokesa, die van buiten de zestien binnenschoot. Na de 1-1 bleef RKC Waalwijk een licht overwicht hebben. Toch was het weer de bezoekende ploeg die het doel wist te vinden in de 33ste minuut door een doelpunt van Hicham Acheffayen dus werd de stand 1-2 bij rust.
Een kwartier voor het einde van de wedstrijd maakte de RKC Waalwijk opnieuw de gelijkmaker. Vanuit een voorzet schoot Roshon van Eijma raak. Maar de winst ging toch naar FC Den Bosch nadat Danzell Gravenberch de bal op een presenteerblaadje kreeg en de winnende 2-3 maakte.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan