Perron-3 trapt het filmseizoen af met ‘Belfast’

Foto: Perron-3

Het nieuwe theaterseizoen is weer begonnen en dat betekent dat er ook weer mooie films te zien zijn bij Perron-3. In september worden er drie films getoond, met als aftrap op zondag 11 september de film ‘Belfast’.

‘Belfast’ is een aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en verlies in het leven van een jongen die opgroeit met de muziek en de sociale onrust van het eind van de jaren zestig. Een gepassioneerd echtpaar uit de arbeidersklasse (Jamie Dornan en Caitríona Balfe) raakt betrokken bij de ongeregeldheden in Belfast.

Louis

Op donderdag 15 september is het de beurt aan de film ‘Louis’: een uniek portret over de ontwikkeling van het fenomeen Louis van Gaal. Een film over zijn ongekende loopbaan en de bijzondere man achter het veelbesproken imago. Drie jaar lang volgden de filmmakers de huidige bondscoach. Samen met nationale- en internationale voetbalsterren, zijn vrouw en dochters blikt hij terug op zijn kleurrijke leven.

C’mon C’mon

Donderdag 29 september kunnen bezoekers de film ‘C’mon C’mon’ zien. Het leven van radiojournalist Johnny (Joaquin Phoenix) is vrij onbezorgd, tot zijn zus Viv hem vraagt op haar 9-jarig zoontje Jesse te passen, terwijl zij voor diens vader moet zorgen. Wanneer Johnny zijn neefje onder zijn vleugels neemt tijdens een roadtrip van Los Angeles naar New York en New Orleans, ontpopt Johnny zich tot een ware surrogaatvader, met alle angsten en verwondering die met het vaderschap gepaard gaan, en ontstaat er langzaam een unieke band tussen de twee

Praktisch

Op zondag 11 september start de film om 11.00 uur. Kaarten voor deze film kosten 11 euro. Dat is inclusief iets lekkers bij de koffie. Op de twee donderdagen is de starttijd 20.15 uur. Deze films kosten 9 euro. Kaarten kunnen gekocht worden via de website of aan de kassa.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen