Peuter en kleutervoorstelling ‘Wirrewar’ in Perron-3

Foto: Perron-3

Perron-3 heeft met ‘Klein Stationnetje’ een maandelijks terugkerende theateractiviteit voor drie- tot vijfjarigen. Verschillende soorten poppen- en objecttheatergezelschappen nemen de kinderen dit eerste seizoen mee op reis. Op 29 januari is het de beurt aan Efrem Stein met ‘Wirrewar’.

Zondag 29 januari is het de beurt aan Efrem Stein met de voorstelling ‘Wirrewar’ (2+). In deze mimevoorstelling volgt Meneertje altijd netjes de rode draad. Hij loopt zijn hele leven over dat lijntje, zonder te lachen of te spelen. Tot hij opeens op onderzoek uitgaat. De voorstelling gaat over buiten de lijntjes durven kijken en de noodzaak van spelen.

Figurentheater

‘Klein Stationnetje’ is figurentheater voor de kleinste vroege vogeltjes. Iedere maand neemt een andere theatergroep je mee vanaf het station mee op een fantasievolle reis. De voorstelling begint om 11.00 uur in Perron-3 in Rosmalen. Kaarten voor ‘Wirrewar’ kosten 8,00 euro en kunnen besteld worden via de website. Om het een extra leuk uitje te maken, kan je na afloop ook gezellig lunchen in het Grand Café.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen