“Zwaar verliefd 2” in voorpremière in ‘s-Hertogenbosch

Foto: Kees Vos Fotografie

Na het succes van de film “Zwaar Verliefd “ in 2018 met 240.000 bezoekers kon een vervolg niet uitblijven. Nu, eind 2020, is het zover. En staat opnieuw de stad ’s-Hertogenbosch volop in the picture, veel beelden uit de stad zullen een feest van herkenning zijn

Ging het eerste deel van de film landelijk in première in ’s-Hertogenbosch, dit keer kan er helaas geen sprake zijn van een première met rode loper. Toch gaat de film vanaf maandag 7 december op verschillende plaatsen vertoond worden op een bijzondere manier.

In Den Bosch is de film zowel in VUE cinema te zien als in Kinepolis. Op de laatstgenoemde locatie wordt  7, 8 en 9 december een aangepaste Ladies Night georganiseerd, namelijk de Ladies Special. Een gezellig avondje uit met je vriendinnen onder het genot van een drankje, hapje en de heerlijke romantische komedie. Er worden prijzen verloot én je gaat naar huis met een leuke goodiebag!

De hoofdrolspelers zijn nagenoeg hetzelfde gebleven: Barbara Sloesen ( die zelf in ’s-Hertogenbosch woonde) speelt dierenarts Isa, Jim Bakkum neemt de rol van Ruben waar en natuurlijk is ook de hond Djinti weer present, die als Bo beide geliefden bij elkaar bracht in deel 1. Ook Abbey Hoes is weer te zien, als vriendin van Isa.

In de luchtige feelgoodfilm gaan Isa en Ruben samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Omwille van de nieuwe maatregelen geldt er een maximum aantal bezoekers van 30 personen per zaal en is reserveren verplicht.

Reserveren kan hier : Ladies Special: Zwaar Verliefd! 2 | Kinepolis Nederland en Vue Cinemas

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen