10e Fototentoonstelling van Fotoclub Photo Shoot 4 Fun

Foto: Photo shoot 4 fun

Op zaterdag 1 oktober 2022 om 11:00 uur is het weer zo ver! Fotoclub Photo Shoot 4 Fun houdt weer haar jaarlijkse tentoonstelling in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen (ook bekend als de Mand). Jeroen van den Bosch, wethouder Cultuur zal dan onze tentoonstelling openen. U bent van harte uitgenodigd!

De leden van onze fotoclub tonen, behalve hun eigen vrije werken, werken die zij gemaakt hebben in het kader van het thema “Moderne Industriële Architectuur” in Heusden”, de geheime opdracht “Mariënkroon” en de clubopdrachten “de Rode Draad” en “Alfabet”.

PS4FUN – Karel van Drunen

In Heusden zijn diverse bedrijventerreinen waar bijzondere panden staan. De leden zijn op zoek gegaan naar “Moderne Industriële Architectuur”, en die is zeker gevonden! En verrassend vastgelegd, wij zijn benieuwd of u weet waar deze staan.

Als geheime opdracht hebben de leden de voormalig cisterciënzerabdij en -klooster Mariënkroon van buiten gefotografeerd. Sinds 2002 is de abdij in verschillende fases onderdeel geworden van de Focolarebeweging en worden er regelmatig vluchtelingen gehuisvest. Ook dit levert weer zeer verrassende foto’s op.

De Rode Draad is een opdracht die normaliter start vanuit één foto waarop de volgende fotograaf in de lijn weer een foto maakt naar aanleiding van zijn eerste gedachte bij het zien van de ontvangen foto. Meestal is dat één lijn, echter PS4FUN koos ervoor twee lijnen op te zetten vanuit de eerste startfoto. Het resultaat van beide lijnen is indrukwekkend en zeer verrassend te noemen. Elk jaar lukt het weer om nog mooiere foto’s te maken.

PS4FUN – Jaswant.Koendjbiharie

Tijdens deze tentoonstelling kan er door de bezoekers weer veel gepuzzeld worden om bij een foto een juiste letter van het Alfabet te zoeken. Wij hebben de slagzin vereenvoudigd, maar er zal goed naar de juiste oplossing gezocht moeten worden. Wij hopen dat het zoeken naar de juiste letters weer voor de nodige hilariteit zal zorgen.

Meer informatie is straks terug te vinden op onze website http://www.ps4fun.nl en op onze openbare Facebook pagina https://www.facebook.com/groups/fotoclub.ps4fun/, waar u lid van kunt worden, zodat u altijd op de hoogte blijft over de ontwikkelingen van onze club en onze tentoonstelling. Wij zitten nu al op 300 leden. Dus join onze Fotoclub.

U bent van harte welkom op zaterdag 1 en zondag 2 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Wij stellen uw mening zeer op prijs, deze kunt u onder andere geven door te bepalen welke van de foto’s van onze fotografen de mooiste is. Wij staan u graag te woord en tonen vol trots onze werken in MFA de Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen.

De entree is gratis!

Namens alle leden tot ziens op 1 of 2 oktober!

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen