Informatieavonden ‘Bevallen in het JBZ’

Foto: JBZ

Gaat u in het ziekenhuis bevallen of bent u benieuwd hoe het bevallen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gaat? Kom dan naar één van onze informatieavonden. Voor deze informatieavond moet u zich aanmelden.

Programma

Tijdens de informatieavond vertellen een gynaecoloog, een eerstelijns verloskundige en een klinisch verloskundige hoe een bevalling in het ziekenhuis kan verlopen. Een eerstelijns verloskundige is een verloskundige die niet in het ziekenhuis werkt; zij vertelt u meer over hoe een poliklinische bevalling verloopt en over de samenwerking van de verloskundige thuis en het ziekenhuis. Een klinisch verloskundige werkt wel in het ziekenhuis en kan precies vertellen hoe een bevalling verloopt als u tijdens uw bevalling medische hulp nodig heeft.

Aan het einde van de avond is er een informatiemarkt waar u informatie kunt vinden over de verpleegafdeling Verloskundige (A5 Noord), de Couveuseafdeling, borstvoeding en pijnbestrijding. Er zijn verpleegkundigen en een lactatiekundige aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u meestal een kijkje nemen op een kraamsuite.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht. Hieronder vindt u een overzicht van alle data waarop we de informatieavonden organiseren. Via het online aanmeldformulier kunt u zich aanmelden. Er zijn altijd twee of drie dezelfde rondes op een informatieavond. Elke ronde duurt ongeveer anderhalf uur. De informatieavonden worden druk bezocht. Het kan daarom zijn dat er op de avond of de ronde van uw keus geen plek meer is. U kunt dit zien wanneer u een datum kiest.

Waar?

De informatieavond vindt plaats in het Auditorium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Op de avond staan er borden die u de weg wijzen.

Kies een datum

Bron: JBZ


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen