Salah-Eddine Oulad M’hand op huurbasis naar FC Den Bosch

Foto: Kees Vos Fotografie

FC Den Bosch huurt de 20-jarige Salah-Eddine Oulad M’hand voor één seizoen van het Engelse Arsenal FC. De Nederlandse middenvelder vertrok op 16-jarige leeftijd van de jeugd van Feyenoord naar de opleiding van Arsenal. Salah maakte meerdere keren deel uit van de wedstrijdselectie van het eerste elftal van Arsenal, voor Premier League- en bekerwedstrijden. Ook speelde hij al enkele oefenwedstrijden voor de Engelse grootmacht.

Salah-Eddine Oulad M’hand: “De stap naar FC Den Bosch is een bewuste keuze. Ik wil hier 100% fit worden in een vertrouwde omgeving. Het vertrouwen wat ik gekregen heb, wil ik vervolgens terugbetalen met prestaties op het veld. Ik heb uitgebreid gesproken met Yousuf, die ik nog van vroeger ken, en de trainer. Zij hebben mij verteld waar FC Den Bosch momenteel voor staat. De normen en waarden op en naast het veld passen bij mij als persoon en als speler. Ik ben een creatieve middenvelder, die ook verdedigend zijn mannetje staat. Ik kijk er naar uit om hier op het veld te staan!”

Yousuf Sajjad: “Ik ben erg blij om Salah bij ons te hebben dit seizoen. We geloven dat Salah kwaliteit toe kan voegen aan de selectie, zowel op als naast het veld. Hij heeft een goede mentaliteit en een neusje voor de goal, twee dingen die wij goed kunnen gebruiken. Salah is momenteel grote stappen aan het zetten in zijn herstel van een blessure. Mede hierdoor hebben beide clubs besloten dat het een goede stap is om te zetten. Hij is een speler die beslissend kan zijn op cruciale momenten gedurende het seizoen.”

 

Cookieinstellingen