Moeke opent 1 augustus haar deuren aan de Pettelaarse Schans

Foto: Pixabay

Moeke vestigt zich in Den Bosch op een bijzondere plek, Dichtbij de stad en tegelijkertijd ’buiten’. Een plek met een rijke historie, net als Moeke zelf. Op het stervormige eiland bevond zich vroeger het verdedigingsfort van Den Bosch, nu is de Pettelaarse Schans vooral een plek voor ontspanning en feest.

Het is dan ook niet gek dat Moeke juist deze locatie gekozen heeft om haar nieuwste grandcafé te openen. Men zegt niet voor niks “Bij Moeke is het altijd feest”.

Vanaf 1 augustus is Moeke Den Bosch zeven dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en diner! Ook organiseert ze regelmatig leuke evenementen zoals live muziek op het terras en meer.
Het authentieke pand is volledig verbouwd en biedt straks plaats aan 250 gasten.
Op het flink uitgebreide terras, met het fijne uitzicht op het park, kunnen nog eens 150 gasten een plekje vinden. Moeke is ingericht met veel knusse hoekjes waar je alleen, als stel of met het hele gezin plaats kan nemen. Een biertje bestellen aan de prachtige bar kan natuurlijk ook. Parkeren is gratis, zowel bij Moeke voor de deur als in de toegangsweg naar de Pettelaarse Schans!

Moeke wil graag dat iedereen zich op elk moment van de dag welkom voelt. Of je nou komt voor een zakenlunch of lange borrel met vrienden, ze wil graag dat haar gasten zich thuis voelen en het hen aan niks ontbreekt! Moeke’s uitgebreide menukaart kenmerkt zich door herkenbare gerechten, zoals bijvoorbeeld diverse flammkuchen, heerlijk malse burgers en biedt voor ieder wat wils. Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor de kinderen met een speciale kinderkaart en activiteiten om lekker aan tafel bezig te blijven.

Moeke Den Bosch wordt de 8e Moeke vestiging onder de vlag van moederbedrijf Meyer Beheer. Na de eerste Moeke in het Ginneken, een wijk in Breda, volgden al snel Moekes in Rhenen, Delft, Nijkerk en Enschede. Daar is Moeke inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Op 1 juli zijn zowel de deuren van Moeke Nijmegen alsmede die van Moeke Scheveningen geopend.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties